آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 6 پیمانه چرب و آردپاشی نمائید.
آنگاه آرد و بیکینگپودر را مخلوط و الک کنید و قهوه را در آب جوش حل نمائید. حالا محلول قهوه را به شیر افزوده و مخلوطکنید.
اکنون تخممرغها، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود و بعد مخلوط شیر و قهوه را به آن بیفزائید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید.
آنگاه روغن مایع را اضافه کنید و مواد خشک را نیز درون مایه فراهم کرده بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید (30 ثانیه) .
اینک گردو را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پخت کافی کیک، خلال چوبی را در کیک پخته فرو ببرید و چنانچه چیزی از مایه کیک به آن نچسبد، کیک پخته است.
اکنون کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی خنک نمائید.
سپس کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.