آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس همزن را خاموش کنید و ماست خامهای، نارگیل و شیر را به این مایه بیفزائید و با لیسک هم بزنید.
حالا مواد خشک را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.
اکنون مایه حاصل را بطور مساوی در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، هر یک را از ارتفاع به دو قسمت برش دهید و روی لایههای کیک خامه بمالید و تمشک بگذارید.
لایههای کیک را روی هم قرار دهید و کیک را یک ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه رو و اطراف کیک را با کرم گاناش بپوشانید و دوباره کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم اندکی سفت شود.
سپس خمیر فوندانت را روی سطح میز که نشاسته ذرت پاشیدهاید، باز کنید (به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر) و آن را روی کیک بگذارید و مرتب کنید.
حالا استنسیل مورد نظرتان را روی دیواره کیک قرار دهید و رویش قدری رویال آیسینگ بکشید و با پالت صاف کنید.
سپس به آرامی استنسیل را بردارید.
برای تهیه کرم گاناش 150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید.
سپس 250 گرم شکلات تلخ یا شیری را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.
همینکه کرم خنک و سفت شد، میتوانید آن را مصرف کنید.
برای تهیه رویال آیسینگ یک قاشق سوپخوری پودر مرنگ را با دو قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و در کاسه کوچکی بریزید.
آنگاه این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس 160 گرم پودر شکر الک کرده را کمکم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا رویال آیسینگ به غلظت مناسبی برسد و همه پودر شکر مصرف شود.
میتوانید به جای تمشک، از هر نوع میوه دلخواهتان استفاده کنید.