تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر، چرب سازید و كف آنها را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روی كاغذ را نیز چرب كنید و داخل قالب آرد بپاشید. سپس قالب را خوب تكان دهید تا آرد اضافی خارج شود.
حالا یك دوم پیمانه از آرد را در كاسه مناسبی بریزید و گردو، موز، آناناس و نارگیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. باقیمانده آرد را نیز همراه با دارچین، جوز، بیكینگپودر و نمك مخلوط سازید و الك كنید.
اكنون تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آنگاه روغن را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس مخلوط آرد و ادویه را به این مایه بیفزائید و هم بزنید.
اینك میوههای مخلوط كرده با آرد را درون مایه كیك بریزید و بالیسك هم بزنید تا مایه صاف و یكنواختی حاصل شود. مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 50-55 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه كیك خنك شد، مابین دو كیك، كرم پنیر بمالید و رو و اطرافش را نیز با كرم بپوشانید. حالا كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با گل دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
یادآوری1: برای تهیه كرم پنیر؛ 100 گرم كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه 200 گرم پنیر ماسكارپونه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس 160 گرم پودر شكر را با یك قاشق سوپخوری آرد ذرت مخلوط و الك كنید و آن را كمكم به كرم بیفزائید و هم بزنید. حالا 2 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده كرده، درون كرم بریزید.
یادآوری2: در تهیه این كیك، میتوانید هم از آناناس تازه و هم از كمپوت آناناس استفاده كنید.