آشپزباشی - آرزو مقدم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میانتهی را به قطر 25 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید.
آنگاه شکر، تخممرغها، وانیل و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا تخممرغها سبک و رنگشان روشن شود.
حالا ماست و روغن را بیفزائید و با دور کند همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس مخلوط الککرده آرد و بیکینگپودر را افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 – 45 دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک پخته است.
اینک کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
حالا در صورت دلخواه روی کیک را با پودر شکر بیارائید.