آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 130 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافن را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه کره و شکلات را به روش بن ماری آب کنید و بعد بگذارید خنک شود.
سپس زرده تخممرغها را به آن بیفزائید. حالا سفیده تخممرغها را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و کم کم شکر را به آن اضافه کنید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.
اکنون به آرامی سفیده را به مخلوط شکلات و زرده بیفزائید و هم بزنید. اینک دو سوم از حجم قالبها را با مایه فراهم کرده پر کنید و کیکها را به مدت تقریبی 25دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها کاملاً خنک شدند، روی هر یک اسکوپ بستنی بگذارید و میل کنید.