Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

کیک با تزئین استنسیل و گل‌های آبنباتی

کیک با تزئین استنسیل و گل‌های آبنباتی

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

کره بی نمک و نرم 300 گرم

 

شکر دانه ریز 300 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ همزده 5 عدد

 

آرد الک کرده 450 گرم

 

بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب کرده 100 گرم

 

شیر حدود یک چهارم پیمانه

 

مارمالاد زردآلو به میزان لازم

 

خمیر فوندانت به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

 

پودر مرنگ یک و یک دوم قاشق سوپخوری

 

آب گرم  3-4 قاشق سوپخوری

 

پودر شکر نرم و الک کرده 320 گرم

 

اسانس دلخواه اندکی

 

رنگ دلخواه به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب را به قطر‌های 15 و 20 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد، بیکینگ‌پودر و بادام را درون مایه بریزيد و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایه به‌دست آمده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی

30-35 دقیقه کیک‌های کوچکتر و کیک‌های بزرگتر را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه بپزید. کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان مارمالاد بمالید. اینک خمیر فوندانت را روی سطح پودر شکر پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید.

کیک‌های کوچک و بزرگ را جدا‌جدا روی هم قرار دهید و با خمیر فوندانت بپوشانید. آن‌گاه کیک بزرگ را روی دیس زیبائی بگذارید و سه عدد سیخ چوبی را دقیقا به ارتفاع کیک برش دهید و وسط کیک فرو کنید.

سپس کیک کوچکتر را روی آن قرار دهید. این‌کار موجب می‌شود که کیک بالائی در کیک زیرین فرو نرود! حالا اطراف کیک را به کمک شابلون، آیسینگ و گل‌های آبنباتی بیارائید.

روش تهیه آیسینگ: پودر مرنگ را با آب گرم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه پودر شکر را کم‌کم بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگه دارید تا آیسینگ صاف و یکدست شود.

سپس اسانس و رنگ دلخواهتان را بیفزائید و مخلوط سازید.

 

برچسب ها: کیککیک با فوندانتکیک با تزئین استنسیل و گل‌های آبنباتیکیک با گل های آبنباتیکیک با استنسیل تعداد بازديد: 8757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است