تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب را به قطرهای 15 و 20 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد، بیکینگپودر و بادام را درون مایه بریزيد و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایه بهدست آمده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی
30-35 دقیقه کیکهای کوچکتر و کیکهای بزرگتر را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه بپزید. کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان مارمالاد بمالید. اینک خمیر فوندانت را روی سطح پودر شکر پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید.
کیکهای کوچک و بزرگ را جداجدا روی هم قرار دهید و با خمیر فوندانت بپوشانید. آنگاه کیک بزرگ را روی دیس زیبائی بگذارید و سه عدد سیخ چوبی را دقیقا به ارتفاع کیک برش دهید و وسط کیک فرو کنید.
سپس کیک کوچکتر را روی آن قرار دهید. اینکار موجب میشود که کیک بالائی در کیک زیرین فرو نرود! حالا اطراف کیک را به کمک شابلون، آیسینگ و گلهای آبنباتی بیارائید.
روش تهیه آیسینگ: پودر مرنگ را با آب گرم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید. آنگاه پودر شکر را کمکم بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگه دارید تا آیسینگ صاف و یکدست شود.
سپس اسانس و رنگ دلخواهتان را بیفزائید و مخلوط سازید.