آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه مافین گلابی:
پوست گلابیها را بگیرید و هر یک را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. آنگاه گلابیها را همراه با کره، شکر و آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس آن را بجوشانید و بگذارید گلابیها اندکی نرم شوند و آب داخل ظرف کاملا کشیده شود. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گلابیها خنک شوند.
اکنون آرد و بیکینگپودر را در ظرف مناسبی الک کنید و جوز، دارچین و شکر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.
آنگاه وسط این مواد حفرهای ایجاد کنید و تخممرغ، کره، ماست و شیر را درون آن بریزید و مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اینک مایه فراهم کرده را در قالبهای مافین دارای کپسولهای کاغذی بریزید به گونهایکه یکدوم از حجم قالبها خالی بماند.
سپس در هر قالب یک برش گلابی بگذارید و مافین گلابی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.