آشپزباشی - محیا ربیعی
طرز تهیه کیک کَرهای بریتون
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب تارت را به قطر 25 سانتیمتر که بهتر است کف آن را از دیوارهاش جدا باشد چرب سازید.
آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس زرده تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید (مراقب باشید که پس از افزودن هر زرده تخممرغ مایه را خوب هم بزنید).
حالا آرد و نمک و را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب تارت بریزید و قالب را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس روی مایه را صاف کنید و رویش تخممرغ بمالید. اکنون با پشت چنگال روی کیک را به شکل لوزی بیارائید و دوباره روی کیک تخممرغ بمالید.
اینک کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه یا تا زمانی که رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه با توتفرنگی تازه یا مربای توتفرنگی میل نمائید.