آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا قسمت تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید.
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه سفیده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را الک کنید و به مایه فراهم کرده بیفزائید.
حالا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه تزئینی را روی ریلیفمت و یا استنسیل دلخواهتان بکشید.
چنانچه از استنسیل استفاده میکنید، آن را روی صفحه سیلیکونی قرار دهید، مایه تزئینی را رویش بکشید و استنسیل را بردارید.
اکنون مایه رولت بادامی را فراهم کنید و آن را به آرامی روی مایه تزئینی بکشید.
اینک رولت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. سپس روی رولت را بپوشانید تا خشک نشود و بعد آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و در کاغذ رول کنید.
همینکه رولت کاملا خنک شد، آن را باز کنید و رویش خامه بمالید و دوباره آن را رول کنید و در کاغذ بپیچید.
رولتها را 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
حالا رولتها را به ارتفاع تقریبی 5-6 سانتیمتر برش دهید و برای پذیرائی مطابق شکل با قدری خامه روی هم بچینید.
آنگاه رولت کیک را با میوه بیارائید و در صورت دلخواه قدری پودر شکر رویش بپاشید.
روش تهیه رولت بادامی
تخممرغها را در کاسه مناسبی بشکنید و سفیده تخممرغها را در کاسه جداگانهای بریزید.
آنگاه پودر شکر را به تخممرغها بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کمکم به آن بیفزائید.
حالا تخممرغها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط سازید و بادام، آرد، کره و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.
این مقدار مواد لازم برای رولت بادامی برای دو رولت به اندازه 30×40 سانتیمتر مناسب است.
مایه تزئینی رولت تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.