Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 09:11

رولت کیک بادامی

رولت کیک بادامی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای قسمت تزئینی رولت

کره‌ نرم شده   50 گرم

پودر شکر نرم و الک‌کرده   50 گرم

سفیده تخم‌مرغ  50 گرم

آرد  35 گرم

پودر کاکائو  15 گرم

نمک  1 پینچ

مواد لازم برای رولت بادامی

تخم‌مرغ   3 عدد درشت

سفیده تخم‌مرغ 100 گرم

پودر شکر 120 گرم

شکر دانه‌ریز 2 قاشق سوپخوری

پودر بادام   100 گرم

آرد شیرینی 35 گرم

کره آبکرده و خنک شده   2 قاشق سوپخوری

وانیل شکری  1 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته  به میزان لازم

میوه و شکلات  برای تزئین

آشپزباشی - افسانه ظروفی

ابتدا قسمت تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید.

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مواد خشک را الک کنید و به مایه فراهم کرده بیفزائید.

حالا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه تزئینی را روی ری‌لیف‌مت و یا استنسیل دلخواهتان بکشید.

چنانچه از استنسیل استفاده می‌کنید، آن را روی صفحه سیلیکونی قرار دهید، مایه تزئینی را رویش بکشید و استنسیل را بردارید.

اکنون مایه رولت بادامی را فراهم کنید و آن را به آرامی روی مایه تزئینی بکشید.

اینک رولت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. سپس روی رولت را بپوشانید تا خشک نشود و بعد آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و در کاغذ رول کنید.

همینکه رولت کاملا خنک شد، آن را باز کنید و رویش خامه بمالید و دوباره آن را رول کنید و در کاغذ بپیچید.

رولت‌ها را 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

حالا رولت‌ها را به ارتفاع تقریبی 5-6 سانتیمتر برش دهید و برای پذیرائی مطابق شکل با قدری خامه روی هم بچینید.

آن‌گاه رولت کیک را با میوه بیارائید و در صورت دلخواه قدری پودر شکر رویش بپاشید.

روش تهیه رولت بادامی

 تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بشکنید و سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه جداگانه‌ای بریزید.

آن‌گاه پودر شکر را به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کم‌کم به آن بیفزائید.

حالا تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی با هم مخلوط سازید و بادام، آرد، کره و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.

این مقدار مواد لازم برای رولت بادامی برای دو رولت به اندازه 30×40 سانتیمتر مناسب است.

مایه‌ تزئینی رولت تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.

برچسب ها: کیک بادامیآشپزباشیشور و شیرینرول کیکرولت کیک بادامیرولت بادامی تعداد بازديد: 1153 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است