آشپزباشی - آرزو مقدم :
روشتهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب میانتهی را به قطر 25 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید. آنگاه شکر، تخممرغها، وانیل و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا تخممرغها سبک و رنگشان روشن شود. حالا ماست و روغن را بیفزائید و با دور کند همزن برقی بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس مخلوط الککردة آرد و بیکینگپودر را افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مایة کیک کاملا یکدست شود. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 – 45 دقیقه در فر بپزید. برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه از مایة کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک پخته است. اینک کیک را روی پنجرة سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. حالا در صورت دلخواه روی کیک را با پودر شکر بیارائید.
خواص ماست
خواص ماست بسیارند به نوعی که با دانستن آنها می توانید بدنتان را در برابر انواع بیماری های مصون کنید و مشکلات سلامتی خود را برطرف کنید چرا که از نظر تغذیه ای، ماست ماده غذایی مفیدی می باشد که سرشار از پروتئین و برخی انواع ویتامین ب است. املاح موجود در آن زیاد بوده و در عوض، میزان چربی آن با میزان چربی شیری که ماست از آن تهیه شده برابر می باشد. یک لیوان ماست کم چرب ( 254 گرم ) حاوی 155 کیلو کالری انرژی،13 گرم پروتئین ، 12گرم کربوهیدرات و8/3 گرم چربی است که البته میزان چربی آن به شیر اولیه بستگی دارد . ماست ، منبع عالی ای برای کلسیم ( 447 میلی گرم ) و ریبو فلاوین و منبع خوبی برای منیزیم ( 43 میلی گرم ) و پتاسیم (573 میلی گرم ) است.