Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

کیک‌گردو و قهوه

کیک‌گردو و قهوه

shooroshirin

4 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره نرم شده  175 گرم

شکر قهوه‌ای روشن  175گرم

پودر قهوه فوری  1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

آرد 175 گرم

بیکینگ‌پودر یک و یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم کرم قهوه

کره نرم شده 110 گرم

پودر شکر الک کرده  225 گرم

پودر قهوه فوری  2 قاشق چایخوری

گردوی برشته و خرد کرده 80 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره، شکر و قهوه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را افزوده و مخلوط سازید.

سپس مایه فراهم کرده را بطور مساوی در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

اکنون کیک‌ها را از فر  درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

اینک روی یکی از کیک‌ها‌ کرم قهوه بمالید و گردو  بپاشید. آن‌گاه کیک بعدی را رویش بگذارید و باقیمانده کرم قهوه را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگرهدار (شماره M1 یا D2) بریزید.

سپس کیک را با گل‌هایی از کرم قهوه و گردو بیارائید. حالا کیک را برای پذیرائی روی دیس زیبائی قرار دهید.

روش تهیه کرم قهوه

کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید. سپس قهوه را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیکیک گردو و قهوهکیک خوشمزه عصرانهروش تهیه کیک گردو و قهوهمواد لازم برای تهیه کیک گردوکیک دو لایه تعداد بازديد: 4040 تعداد نظرات: 4

نظرات

  • رسپی عالی...و دکور کار بسیار زیبا
  • گیتی پورافشار
    یکشنبه 25 آذر 1397 - 09:44
    با عرض سلام..واقعا استاد ظروفی نمونه تمام استادان از نظر طعم و دکور انواع کیک و شیرینی و نان....من به نوبه خودم مدیون ایشان هستم .ممنونم که فرصتی برای ما فراهم می اورید که از هنر ناب خانم ظروفی بسیار هنرمند.بهره ببریم
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: با سلام و سپاس از همراهی‌تان، از خشنودی و رضایت‌مندی شما خرسندیم. همراهی شما موجب افتخار ماست.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است