تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و مخلوط بیسكویت، كره و بادام را در آن بریزید و خوب بفشارید. آنگاه قالب را در یخچال بگذارید.
حال فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و چنانچه از فر دارای فن استفاده میكنید، دما را به 140 درجه سانتیگراد، كاهش دهید. سپس مواد میانی را فراهم كنید و در قالب روی بیسكویت بریزید.
اكنون قالب را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 35 دقیقه چیزكیك را در فر بپزید. اینك فر را خاموش كنید و درش را نیمهباز بگذارید ولی چیزكیك را بیرون نیاورید! صبر كنید چیز كیك در فر خنك شود.
حالا آن را یك شب یا دستكم سه ساعت در یخچال نگهدارید تا آماده مصرف شود. آنگاه چیزكیك را از قالب درآورید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید. در صورت دلخواه میتوانید روی چیزكیك را با آناناس بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه خامه و آرد را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا وانیلین و آناناس را اضافه كنید.