آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
روش تهیه
سفيده تخممرغها را با همزن برقي بزنيد تاسفید شود و فرم بگیرد. آنگاه شير و پوست ليمو را به آن بیفزائید.
سپس كره و شكر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد مخلوط الککرده آرد و بيكينگ پودر را به آن بيفزاييد.
حالا مخلوط سفیده تخممرغ و شیر را به آن افزوده و در آخر ليموناد و رنگ را به آن بيفزائيد.
اکنون مایه فراهم کرده را در کپسولهای کاغذی بریزید وکاپکیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کاپکیک خنک شد، آن را با کرم لیموناد بیارائید.
روش تهیه ليموناد صورتی
شكر و نیمی از آب را در ظرف مناسبي بریزید و روی حرارت ملايم بگذاريد تا شکر حل شود.
آنگاه باقیماندة آب، آب زرشگ و آب ليمو را بیفزائید و اجازه دهید تا اندکی بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه کرم لیموناد
پنیر خامهای و پودر شکر را داخل کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. آنگاه خامه فرم گرفته و لیموناد را به آن بیفزائید.