طرز تهیه
ابتدا کیک اسفنجی بادام را درست کنید. برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالبی به ابعاد 9*13 اینچ را چرب و آردپاشی کنید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط به بالا بزنید تا کف کند. آرد بادام و پودر قند را حدود 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. آرد را الک کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
در ظرفی جداگانه، سفیده تخم مرغ را با سرعت زیاد هم بزنید تا کف کند، حدود 1 دقیقه. در حین هم زدن شکر را به آرامی اضافه کنید. هم زدن را تا زمانی که کمی سفت شود، حدود 3 دقیقه ادامه دهید.
سفیده های تخم مرغ را در سه دسته (سه مرتبه) به مخلوط آرد اضافه کنید. کره ذوب شده را داخل آن بریزید. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به آرامی آن را به صورت یک لایه ی نارک صاف کنید.
به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید و تمیز بیرون بیاید بپزید. بگذارید در تابه کاملا خنک شود.
شربت قهوه را درست کنید. در یک قابلمه کوچک پودر اسپرسو، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
گاناش را درست کنید. در یک کاسه ضد حرارت، شکلات و خامه غلیظ را با هم ترکیب کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکلات ذوب و یکدست شود.