آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر(تاون) را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و كف و دیوارهاش را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه كره و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. سپس آن را به مدت 10 دقیقه كنار بگذارید تا كمی خنك شود.
حالا زردههای تخم مرغ و نیمی از شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. بعد مخلوط شكلات را به آن بیفزائید. اكنون سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
باقیماندهی شكر را نیز به تدریج اضافه كنید. اینك فندق آسیابكرده را به مایهی شكلاتی بیفزائید و پس از مخلوط كردن، سفیدههای فرمگرفته را در دو نوبت به آن بیفزائید.
حالا مایهی بهدست آمده را درون قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم در فر بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود.
بعد آن را روی پنجرهی سیمی برگردانید و با كرم گاناش و فندق برشته بیارائید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.