طرز تهیه
مرحله اول: کاراملی کردن شکر
برای کاراملی کردن شکر باید آن را داخل تابه بریزید و بدون هم زدن شکر ذوب شود و کمی هم بزنید تا خوب شکر کاراملی شود. دقت کنید باید اجازه دهید تا شکر با حرارت خودش ذوب شود و اگر حرارت را زیاد کنید شکر زود می سوزد و کیک شما بد مزه می شود.
مرحله دوم: افزودن موز
در ادامه باید کره را اضافه کنید و ابتدای این که کره را اضافه می کنید کارامل سفت می شود و آرام هم بزنید تا دوباره مخلوط نرم و روان شود. در ادامه موز ها را حلقه ای خرد کنید و هم بزنید و بعد گردو خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: همزدن مواد
در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل با همزن دستی بزنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت کیک موز کاراملی
حالا باید موز کاراملی شده و خنک شه را به مواد اضافه کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کیک موز کاراملی
برای پخت در فر برقی باید دما را روی ۱۶۰ به مدت ۴۰ درجه قرار دهید.
می توانید از میوه های دلخواه استفاده کنید و با شکر کاراملی شده استفاده کنید.
می توانید مواد را داخل قالب پیرکس ۲۰*۳۰ بریزید و حتما کف ظرف را چرب کنید.
کره را با مارگارین جایگزین نکنید زیرا طعم کره در این کیک بسیار محسوس است.