آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
كره، شكر و شكر قهوهای را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگ سودا، بیكینگ پودر، نمك، دارچین، جوز هندی و زنجفیل را با یكدیگر مخلوط كنید و به مایه بیفزائید.
اكنون هویج، كشمش و جو را اضافه نمایید و خمیر به دست آمده را در كیسه نایلونی بگذارید و در یخچال نگهدارید. اینك هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید. خمیرها را با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی، بچینید و رویشان را با فشار دست قدری تخت كند.
سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینیها را بپزید. همین كه شیرینیها خنك شدند، بین هر دو عدد از آنها، قدری كرم بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم پنیر: پنیر خامهای را با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه كره را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مایه، كاملاً صاف و یكدست شود. سپس پودر شكر را بیفزائید و بعد وانیلین را اضافه كنید.
یادآوری: این بیسكویت به مدت 2 روز در یخچال قابل نگهداری است.