طرز تهیه كیك لیموی فرانسوی
یك قالب میانتهی به قطر 23 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. كره، شكر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
آنگاه تخممرغها را یكییكی به مخلوط كره بیفزائید و با همزن برقی بزنید. حالا در كاسهای آرد، بیكینگپودر و نمك را الك كنید و همراه با 2 قاشق سوپخوری از آبلیمو، به مایه اضافه نمائید.
سپس مایهی به دست آمده را در قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. اینك صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود. اكنون مارمالاد زردآلو را گرم و صاف كنید و آن را روی كیك بمالید. برای تزئین نهائی، پودر شكر را در كاسهای الك كنید و باقیماندهی آبلیمو را بتدریج به آن بیفزائید تا آیسینگ روانی حاصل شود. بعد آن را روی كیك بریزید و با مربای پوست مركبات تزئین كنید.