Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

طرز تهیه كیك لیموی فرانسوی

طرز تهیه كیك لیموی فرانسوی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه كیك لیموی فرانسوی:

كره 180 گرم

شكر 180 گرم

پوست لیموی رنده كرده 3 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد  250 گرم

بیكینگ‌پودر  یك‌ و یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك 1 پینچ

آبلیمو  یك‌سوم پیمانه

مارمالاد زردآلو به میزان لازم

پودر شكر 250 گرم

مربای پوست لیمو و پرتقال برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه كیك لیموی فرانسوی

یك قالب میان‌تهی به قطر 23 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. كره، شكر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی به مخلوط كره بیفزائید و با همزن برقی بزنید. حالا در كاسه‌‌ای آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را الك كنید و همراه با 2 قاشق سوپخوری از آبلیمو، به مایه اضافه نمائید.

 سپس مایه‌ی به دست آمده را در قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. اینك صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود. اكنون مارمالاد زردآلو را گرم و صاف كنید و آن را روی كیك بمالید. برای تزئین نهائی، پودر شكر را در كاسه‌ای الك كنید و باقیمانده‌ی آبلیمو را بتدریج به آن بیفزائید تا آیسینگ روانی حاصل شود. بعد آن را روی كیك بریزید و با مربای پوست مركبات تزئین كنید.

برچسب ها: کیک لیموطرز تهیه کیک لیموطرز پخت کیککیک لیمو فرانسویآموزش کیک لیمومواد لازم کیک لیمودرست کردن کیک لیموکیک فرانسوی تعداد بازديد: 4243 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است