آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه همه مواد کیک را به دمای محیط برسانید و بعد در کاسه همزن برقی بریزید و 5 دقیقه هم بزنید تا مایه یکنواخت و سبکی حاصل شود.
آنگاه مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کیکها را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر بپزید.
10 دقیقه پس از بیرون آوردن کیکها از فر، آنها را از قالب جدا کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
اکنون هر یک از کیکها را از ارتفاع دو قسمت کنید و بین آنها کرم بمالید و کیکها را روی هم قرار دهید.
سپس رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و رو و اطراف کیک شکلات آبکرده و خنک شده بریزید (مانند تصویر). حالا کیک را با اندکی برگ نعنا بیارائید.
روش تهیه کرم: کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه اسانس نعنا و خامة فرم گرفته را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس شکلات رنده کرده و در صورت دلخواه چند قطره رنگ سبز به کرم افزوده و مخلوط نمائید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوان از شکلاتهای چیپسی بین لایههای کیک استفاده کرد.