طرز تهیه کیک شکلاتی:
شكلات و كره را در كاسهای بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا شكلات و كره ذوب شوند. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون در ظرف دیگری زردههای تخم مرغ و نیمی از شكر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس مخلوط شكلات و كره را به آن بیفزائید. حالا بادام آسیاب كرده و بادام پرك را درون مایه بریزید. آنگاه در كاسهی مناسبی سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیماندهی شكر را اضافه نمائید.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
اكنون به آرامی سفیده های زده شده را به مایهی قبلی بیفزائید و مخلوط آرد و بیكینگ پودر را روی آن الك كنید. پس از مخلوط كردن شكلات چیپسی با مایهی كیك، آن را درون قالبی به قطر 22 سانتیمتر كه پیشاپیش چربكرده و با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد. پس از آن، كیك را به مدت 15 دقیقه در قالب نگه دارید. بعد از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا خنك شود. اینك روی كیك را با كرم گاناش بپوشانید و با بادام سوخته تزئین كنید. كیك را در دیس زیبائی بگذارید و از مهمانان خود پذیرائی كنید.
روش تهیه ی كرم گاناش:
همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود و پس از خنك شدن، مصرف كنید.