Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

طرز تهیه كیك شكلاتی با تزئین بادام سوخته

طرز تهیه كیك شكلاتی با تزئین بادام سوخته

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای كیك شكلاتی با تزئین بادام سوخته

 شكلات سیاه  160 گرم

كره 160 گرم

تخم مرغ 5 عدد

شكر 120 گرم

بادام آسیاب كرده  120 گرم

بادام پرك 50 گرم

آرد  100 گرم

بیكینگ پودریك چهارم قاشق چایخوری

شكلات چیپسی  35 گرم

بادام سوخته 140 گرم

مواد لازم برای تهیه ی كرم گاناش:

شكلات شیری 125 گرم

خامه 80 گرم

كره 20 گرم

 

طرز تهیه کیک شکلاتی:

شكلات و كره را در كاسهای بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا شكلات و كره ذوب شوند. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون در ظرف دیگری زردههای تخم مرغ و نیمی از شكر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس مخلوط شكلات و كره را به آن بیفزائید. حالا بادام آسیاب كرده و بادام پرك را درون مایه بریزید. آنگاه در كاسهی مناسبی سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیماندهی شكر را اضافه نمائید.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

اكنون به آرامی سفیده های زده شده را به مایهی قبلی بیفزائید و مخلوط آرد و بیكینگ پودر را روی آن الك كنید. پس از مخلوط كردن شكلات چیپسی با مایهی كیك، آن را درون قالبی به قطر 22 سانتیمتر كه پیشاپیش چربكرده و با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد. پس از آن، كیك را به مدت 15 دقیقه در قالب نگه دارید. بعد از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا خنك شود. اینك روی كیك را با كرم گاناش بپوشانید و با بادام سوخته تزئین كنید. كیك را در دیس زیبائی بگذارید و از مهمانان خود پذیرائی كنید.

روش تهیه ی كرم گاناش:

همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود و پس از خنك شدن، مصرف كنید.       

برچسب ها: کیک با بادامطرز تهیه کیک شکلاتیمواد لازم کیک شکلاتیدرست کردن کیک شکلاتیکیک شکلاتی با بادام تعداد بازديد: 1838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است