آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک با جوپرک
تخم مرغها و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید، وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه خامه و موز را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، آرد و بیكینگپودر را بیفزائید.
حالا نیمی از مایه را، در قالب چربكردهای به اندازهی 10×28 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید.
سپس نیمی از مخلوط مواد میانی را روی آن بپاشید. بعد باقیماندهی مایهی كیك را بریزید و صاف كنید.
اكنون بقیهی مواد میانی را روی مایه بریزید؛ بهگونهای كه بهطور یكنواخت روی آن را بپوشاند.
اینك قالب محتوی كیك را در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
پس از خنك شدن، كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیهی مواد میانی
همهی مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: برای تهیهی این كیك، میتوانید از قالب گردی به قطر 20 سانتیمتر نیز، استفاده كنید.
نكتهی خواندنی
فیبر حاصل از دانه جو دارای خاصیت كاهشدهندگی كلسترول و قند است و خاصیت كاهش قند آن به خصوص به صورت نان جو مؤثر است.