تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه تخممرغها، كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس شیر را افزوده و مخلوط سازید.
حالا آرد، بیكینگپودر و كره بادام زمینی را درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید. اكنون موز و گردو را بیفزائید و مایه كیك را هم بزنید و درون كپسولها بریزید. به گونهای كه یكسوم از سر قالبها، خالی بماند.
اینك كیك فنجانی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. در صورت دلخواه، قدری كره بادامزمینی روی كیكهای فنجانی خنك شده، بریزید و با فوندانت بپوشانید. آنگاه كیكهای فنجانی را با گلهای دستساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.