آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روش تهیه
در كاسهي مناسبي آرد، بيكينگپودر، نمك و شكر را با هم مخلوط كنيد و كره را بيفزائيد. به كمك چاقو (به حالت بريدن) كره را با مواد خشك مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. سپس بتدريج شير را بيفزائيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد (خمير را ورز ندهيد). اكنون خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد و هر يك را به شكل دايرهاي به قطر 20 سانتيمتر باز كنيد. يكي از دايرهها را به دوازده قسمت مساوي تقسيم كنيد؛ به طوري كه فقط خطوط برش مشخص شود ولي از هم جدا نشوند. اكنون هر دو دايره را داخل سيني كه از قبل با كاغذ روغني پوشانده و چرب كردهايد، بگذاريد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 220 درجهي سانتيگراد، به مدت تقريبي 10 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه رنگ آنها طلائي شود، بپزيد. پس از آن، كيكها را روي پنجرهي فلزي بگذاريد تا كاملاً خنك شود. اينك يكي از دايرهها را روي ظرف مخصوص پذيرائي قرار دهيد و روي آن را با خامهي فرم گرفته بپوشانيد. دوسوم از توتفرنگيها را برش دهيد و روي خامه بچينيد. حالا دايرهي بعدي را كه خطوط برش روي آن كشيدهايد، روي توتفرنگيها بگذاريد و با خامه و توتفرنگي، روي كيك را تزئين كنيد.