آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک فنجانی مربائی
كره، پنیر و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخم مرغها را بهتدریج بیفزائید و همزدن را ادامه دهید.
سپس وانیل، پوست لیمو، آرد و بیكینگپودر را به مایه اضافه كنید و قدری هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا 12 عدد فنجانِ چای انتخاب كنید و آنها را با كره چرب نمائید.
اكنون در هر یك از فنجانها قدری مارمالاد بریزید و رویشان را با مایهی كیك بپوشانید.
سپس فنجانها را در قالبی بگذارید و آب گرم در آن بریزید؛ بهگونهای كه فنجانها تا نیمه در آب قرار گیرند.
اینك قالب را در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیكها را بپزید.
دقت كنید كه اگر خلال چوبی در كیك فرو بردید چیزی از مایه به آن نچسبد؛ در این صورت كیك پخته است.
پس از خنك شدن، روی كیكها پودر شكر بپاشید و آنها را به دلخواه تزئین كنید.
یادآوری: گنجشكهائی كه در تصویر مشاهده میكنید از همین كیك، در قالب مخصوص تهیه شده است.