آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
شیر را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آنگاه چای کیسهای را 15 دقیقه در شیر نگه دارید.
سپس چای را بردارید و بگذارید شیر کاملاً خنک شود.حالا همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
اکنون کره و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد خشک و مخلوط شیر و چای را به طور یک در میان به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
مایه فراهم کرده را در قالبهای کوچک کاپ کیک دارای کپسولهای کاغذی بریزید به گونهای که دو سوم از حجم قالبها را پر کند.
آنگاه کیکها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، رویشان قدری آیسینگ شیر بریزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه آیسینگ شیر: کره و شیر عسلی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید تا آیسینگ یکنواختی حاصل شود..