Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

طرز تهیه کیک با تزئین گل‌های بهاری

طرز تهیه کیک با تزئین گل‌های بهاری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک با تزئین گل‌های بهاری

كیك اسفنجی یا كره‌ای  یك عدد

 

در قالب لوف به اندازه  12× 26 سانتیمتر

 

شربت ساده یا آب‌میوه به میزان لازم

 

میوه تازه حدود 200 گرم

 

خامه فرم‌گرفته حدود 150 گرم

 

مارمالاد زردآلو  به میزان لازم

 

شكلات سفید ذوب‌كرده  300 گرم

 

زرورق شكلات  2 برگ

 

گل طبیعی به دلخواه  به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک با تزئین گل‌های بهاری

ابتدا مطابق با دستورالعمل‌های پیش‌گفته، كیك را به دلخواه خود تهیه كنید و پس از خنك شدن، آن را از ارتفاع به دو یا سه قسمت مساوی ببرید. روی لایه‌های كیك را، با شربت مرطوب كنید و با خامه و میوه بپوشانید. آن‌گاه لایه‌های كیك را روی یكدیگر قرار دهید و به كمك چاقوی تیزی، كیك را به شكل سبد برش دهید.

سپس رو و اطراف آن را مارمالاد زردآلو بمالید. برای استفاده از زرورق شكلات، ابتدا آن را روی صفحه فلزی قرار دهید. برای این منظور، از پشت سینی هم می‌توانید بهره بگیرید. آن‌گاه شكلات ذوب‌كرده را روی زرورق بریزید. دقت كنید شكلات، روی قسمت رنگدار زرورق ریخته شود.

حالا صبر كنید تا شكلات ببندد. بعد به كمك خط‌كش و برشگر، مستطیل‌هائی به اندازه 2 سانتیمتر بلندتر از ارتفاع كیك و به عرض 4 سانتیمتر ببرید. اكنون شكلات را در فریزر بگذارید و حدود نیم ساعت صبر كنید تا طرح روی زرورق به روی شكلات منتقل شود. اینك می‌توانید زرورق را از شكلات جدا كنید و شكلات طرحدار و برش‌خورده را، اطراف كیك بچسبانید.

سپس مستطیلی به اندازه 3× 30 سانتیمتر از زرورق ببرید، شكلات سفید روی آن بریزید و پس از حدود سه دقیقه، آن را به شكل U خم كنید. اكنون صبر كنید تا شكلات كاملاً سفت شود. بعد آن را در فریزر بگذارید و پس از 15 دقیقه، زرورق را از شكلات جدا كنید.

حالا با دقت، دسته سبد را روی آن قرار دهید. برای تزئین نهائی، روی كیك را با خامه فرم گرفته بپوشانید و گل‌های زیبا را روی آن بچینید.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیکروش تهیه کیکمواد لازم کیکآشپزباشیافسانه ظروفیكیك با تزئین گل‌های بهاریتهیه کیک با گل های بهاری تعداد بازديد: 1773 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است