آشپزباشی - کیک ذرت
برای شروع تهیه کیک ذرت ، فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
همچنین نگاه کنید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و بعد آرد ذرت، پودر بادام و بیکینگ پودر را درون این مایه بریزید و به آرامی به کمک لیسک مخلوط سازید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید. اینک کیک ذرت را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه آن را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.
اکنون روی کیک ذرت را با خامه فرم داده بپوشانید و اندکی بریلوی کاراملی رویش بریزید حالا روی کیک ذرت را با پاپ کورن و بریلو بیارائید.