روشتهیه
برنج، شیر، شکر، جوز هندی و یکدوم قاشق چایخوری نمک را در ظرفی چدنی بریزید. مواد را به جوش آورید. حرارت را کم کرده مواد را مرتب هم بزنید و تا زمانیکه برنج نرم شده و شیر جذب شود، آنها را بپزید. بگذارید مواد سرد شوند.
آرد، بکینگ پودر، مقداری نمک و شکر را مخلوط کنید. در کاسهای تخم مرغ، شیر، خامهترش، کره، عسل و اسانس بادام را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. برنج را به آرامی اضافه کنید. مخلوط آرد و بادامها را اضافه کنید. این مخلوط را با قاشق به آرامی داخل قالب گرد به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانتیمتری که چرب شده و قسمت ته آن از دیوارههایش جدا میشود، بریزید و روی مواد را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود. آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا سرد شود.
توتها را درون کاسهای ریخته، شکر و آب انگور را اضافه کنید. برای تهیه پنیر خامهای ماسکارپون تمام مواد لازم را با هم مخلوط کنید و داخل یخچال بگذارید.
کف و دیواره قالب را از هم جدا کرده و کیک را بر روی بشقاب مخصوص پذیرایی برش دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و کیک شیرین برنج را با شربت انگور و توت و مخلوط پنیر آماده شده، سرو نمایید. در صورت تمایل، پنیر را با قیف و ماسوره بر روی کیک، شکوفه بزنید.