آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه کیک کارامل
به منظور پخت این کیک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید. آنگاه کره و شکر قهوهای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید. حالا عسل و بادام را بیفزایید و فقط در حد مخلوط شدن مواد، هم بزنید.
اکنون مخلوط آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و زنجفیل را همراه با شیر، به طور یک در میان به مایه بیفزائید و به کمک لیسک هم بزنید.
آنگاه مایه کیک کارامل فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 – 40 دقیقه در فر بپزید.
سپس کیک کارامل را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، شربت را رویش بریزید. 10 دقیقه صبر کنید و بعد کیک را از قالب جدا نمائید و روی پنجره سیمی خنک کنید. اینک شکلات آبکرده را روی کیک کارامل بریزید و آن را پرک بادام بیارائید.
روش تهیه شربت کیک کارامل: آب لیموترش را بگیرید و با شکر و آب در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس هل و دارچین را افزوده و شربت را 2 دقیقه بجوشانید حالا شربت را صاف کنید و به مصرف برسانید