آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک تر:
سفیدههای تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و همچنان زدن سفیدههای تخممرغ را ادامه دهید. سپس زردههای تخممرغ را یكییكی درون سفیدهی فرم گرفته بریزید.
پس از آن پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزائید. حالا آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایهی قبلی اضافه نمائید و همهی مواد را به كمك لیسك، به آرامی مخلوط سازید و كرهی ذوب كرده و سرد شده را نیز به مایه بیفزائید.
اكنون مایهی كیك را درون قالب چربكردهای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
بعد كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. حالا آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و بین لایههای آن خامهی فرم گرفته بمالید و شكلات چیپسی بپاشید. همچنین، رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با گلهای زیبای رُز تزئین نمائید.