Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

کیك‌لبو

کیك‌لبو

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 نفر

تخم مرغ ............... ٤ عدد

شكر دانه ريز............ ٢٠٠ گرم

وانيل شكري   ...........  یک دوم  قاشق چايخوري

روغن مايع  .............  ١٠٠ ميلي ليتر

لبوی رنده کرده  ............  ٢١٠ گرم

آرد ..........  ٣٠٠ گرم

بيكينگ پودر............. ٢ قاشق چايخوري

پودر كاكائو  .............. ١ قاشق سوپخوري

نمک  .............  یک هشتم قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده.............    ٥٠ گرم

 

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا :

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی 8 پیمانه(2 لیتر) چرب نمائید وآرد بپاشید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود. آن گاه روغن مایع را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید و بعد لبو را افزوده و مخلوط نمائید.حالا مواد خشک را که شامل آرد،بیکینگ پودر،پودر کاکائو و نمک

می‌باشد،مخلوط و الک کنید و به مایۀ کیک بیفزائید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن مواد،هم بزنید (در اين مرحله، در صورت دلخواه مي توانيد اندکی رنگ خوراكي قرمز به مایه اضافه كنيد.سپس گردو را نیز درون این مایه بریزید و مایۀ فراهم کرده را به قالب منتقل کنید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی ٤٠ دقیقه  در فر بپزید و پس از اطمينان از پخت کافی کیک،آن را از فر خارج كنيد و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید و رویش پودر شکر بپاشید.درصورت دلخواه  می‌توانید ازتکه های لبو برای آراستن کیک استفاده کنید.

 

 

خواص  لبو

پتاسیم ماده‌ی معدنی مهمی است که به عملکرد مناسب اعصاب و عضلات کمک می‌کند. علائمی مانند خستگی، ضعف و گرفتگی عضلات از علائم کاهش سطح پتاسیم هستند. همچنین اگر سطح پتاسیم خیلی پایین بیاید، موجب ضربان غیرطبیعی قلب و تهدید زندگی فرد می‌شود. لبو سرشار از پتاسیم است. میانه‌روی و اعتدال در مصرف آب لبو باعث می‌شود سطح پتاسیم در بدن در حد متعادلی باقی بماند.

برچسب ها: کیکآموزش شیرینی پزیکیک لبوطرز تهیه کیک لبو تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است