آشپزباشی- مریم امیری
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و لطیف شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. سپس وانیلین، ماست و آب آناناس را با مایه مخلوط كنید و بعد آرد و بیكینگ پودر را بیفزائید.
حالامایه فراهم كرده را در قالبهای چربكرده مافین به قطر 7 سانتیمتر، بریزید و یك حلقه آناناس روی هر كدام قرار دهید. قالبها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا مافین بپزد و طلائی رنگ شود.
یادآوری: میتوانید داخل قالبها را با كپسول مخصوص مافین بپوشانید. در این صورت احتیاجی به چرب كردن قالبها نیست.