آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و قالب 22×32 سانتيمتري را چرب نمائيد. آنگاه آرد را در كاسهي مناسبي الك كنيد و شكر، بيكينگپودر، ماست، تخممرغها، روغن و ژله را بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد تا مايهي صاف و يكدستي به دست آيد. سپس آن را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 40-45 دقيقه، در فر بپزيد. حالا كيك را روي پنجرهي سيمي خنك كنيد و خامهي فرم گرفته را رويش بماليد. اكنون در صورت دلخواه روي كيك را با ميوه بيارائيد و به اندازهي مورد نظر ببريد. اينك كيك را براي پذيرائي در ظرف مناسب و زيبائي بگذاريد.
یادآوری
ميتوانيد از ژله و ماست توتفرنگي براي تهيهي اين كيك استفاده كنيد و يا ميوهي ديگري را به جاي آن مصرف نمائيد. ولي دقت داشته باشيد كه نوع ژله و ماست از يك ميوه باشد!