آشپزباشی - مریم عکاف
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 4×8 سانتیمتر چرب نمائید. آرد و بیکینگپودر را الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه تخم خرفه و پودر بادام را به آن بیفزائید. سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخممرغها را یکی یکی افزوده و مخلوط سازید.
(هر تخممرغ را در حدود 30 ثانیه هم بزنید).
حالا پوست لیمو و نیمی از مخلوط آرد را همراه با آب لیمو به این مایه بیفزائید و بعد باقیمانده آرد را همراه با شیر درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.
اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید.
اینک کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.