آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کره چرب کنید و آرد بپاشید.
آنگاه قالب را تکان دهید تا آرد اضافی خارج شود.
سپس تخممرغها را با شکر سفید و قهوهای در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد وانیلین، اسانس بادام، پوست لیمو و کره آبکرده را به آن بیفزائید و در حدود 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
حالا همزن را خاموش کنید و پودر بادام را افزوده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد، نمک و بیکینگپودر را همراه با شیر به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید.
اکنون تعدادی از گیلاسها را برای آراستن روی کیک نگه دارید و باقیمانده آنها را درون مایه کیک بریزید.
مراقب باشید که در این مرحله مایه کیک را زیاد هم نزنید!
اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و تعدادی از گیلاسها را به آرامی رویش قرار دهید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه رویش را با پودر شکر بیارائید.