تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه كیك كارامل و قهوه
قالبی را به گنجایش تقریبی 2 لیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن نمائید. آنگاه همهی مواد را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و یكنواختی به دست آید و رنگش نیز روشن شود.
سپس مایهی حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب جدا كنید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود.
اكنون كیك را با خامهی فرم گرفته و شكلات بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری 1: خامه و قهوه را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
یادآوری 2: میتوانید از شكلاتهای دست ساختتان برای آراستن كیك استفاده كنید.