آشپزباشی - افسانه ظروفي :
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و كف قالب را به قطر 20 سانتيمتر، با كاغذ روغني بپوشانيد و قالب را چرب نمائيد. آنگاه تخم مرغها را در كاسة مناسبي بريزيد، شكر و آب جوش را بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد تا تخم مرغها سبك و كمرنگ شوند.
سپس وانيلين، روغن و آرد را افزوده و مخلوط كنيد. حالا ماية فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيك خنك شد، رو و اطرافش را با كرم گاناش بپوشانيد و كيك را يك ساعت، در يخچال بگذاريد. اكنون ارتفاع و قطر كيك را اندازه بگيريد و زرورق شكلات را مطابق با همين اندازهها ببريد. اينك مطابق شكل، شكلات را روي زرورق بريزيد و قبل از اينكه شكلات كاملا ببندد، آن را دور كيك قرار دهيد و كيك را در يخچال بگذاريد.
در اين ميان، در جعبه را بسازيد و براي اين كار، شكلات را روي زرورق بريزيد (مطابق شكل). سپس صبر كنيد تا شكلات كاملا ببندد و سفت شود. آنگاه در جعبة شكلاتي را نيز در يخچال بگذاريد و پس از نيم ساعت، زرورق را از دور كيك و در جعبه جدا كنيد. حالا با استفاده از خمير فوندانت قرمز رنگ، در جعبة شكلات را بيارائيد. اكنون كيك را روي ديس زيبا و مناسبي قرار دهيد و آن را با دراژه، مرنگ و يا شكلات دلخواهتان پر كنيد. اينك در جعبه را نيز روي كيك بگذاريد.
روش تهية كرم گاناش سفيد:
خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. آنگاه شكلات را درون خامه بريزيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. حالا كره را به كرم بيفزائيد و آن را از روي حرارت برداريد. سپس كرم را در دماي محيط خنك كنيد و بعد در يخچال بگذاريد تا سفت شود. اكنون كرم را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.