ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه کیک پسته و بادام
فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب را به قطر 18 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغنی بپوشانيد. آنگاه كره، وانيل، شكر و تخممرغها را در ظرف مناسبی بريزيد و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقي بزنيد.
سپس آرد، بيكينگپودر، آرد ذرت و شير را افزوده و با سرعت متوسط همزن، مواد را هم بزنيد تا رنگ مايه روشن شود. اكنون مایه فراهم كرده را به دو قسمت مساوی تقسيم كنيد.
پسته و اندکی رنگ سبز را با نیمی از مايه مخلوط كنيد. و بادام و اندکی رنگ صورتی را نيز به نیمهديگر افزوده و مخلوط كنيد. حالا مایه كيك را در قالبها بريزيد و به مدت تقريبي 30 تا 35 دقيقه، در فر بپزيد.
اينك پس از 10 دقيقه، كيكها را از قالبها درآوريد و روی توری سیمی خنك كنيد. آنگاه هر كيك را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسيم كنيد.
و اندکی مارمالاد روی لايههای كيك بماليد و روی هم قرار دهيد. به گونهای كه لايههای همرنگ روی هم قرار نگيرند؛ اكنون كيك را با خمير فوندانت بپوشانيد و در صورت دلخواه با ماكارون بيارائيد.