آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخممرغها را یكییكی بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن بزنید. بعد پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مخلوط الك كرده آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و خوب مخلوط نمائید. مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. آنگاه شربت انار را رویش بریزید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه شربت انار: آبلیمو، آب انار و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بعد از 5 دقیقه، از روی حرارت بردارید. همینكه شربت خنك شد، دانههای انار و وانیلین را به آن بیفزائید.