آشپزباشی- مریم امیری
طرز تهیه کرم کیک شاهتوت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×20 سانتیمتر، با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود.
سپس آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را همراه با کره به تخممرغها بیفزائید و مایه بهدست آمده را در قالب بریزید. حالا قالب را در فر بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپز
ید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد برش زده و درون رینگ بچینید. کرم را روی کیک ریخته و در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد.
روش تهیه کرم: زرده تخممرغها را همراه با شکر، در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. آنگاه شیر را بجوشانید و آن را به آرامی درون زردهها بریزید.
حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه بیفزائید. اکنون خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط سازید.
اینک شاهتوت را در مخلوطکن بریزید و پوره کنید و آن را به کرم بیفزائید.