تحریریه ماهنامه آشپزباشی –آرزو گنجی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی مربع را به اندازه 23 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه شكلات، مارسیپان و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود و مایه صاف و یكدستی به دست آید.
سپس آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی الك كنید و زرده تخممرغها و مخلوط شكلات را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و شكر را كمكم به آن بیفزائید.
اكنون اندكی از سفیده تخممرغ زده شده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و بعد باقیمانده آن را اضافه نمائید. اینك مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید.
حال كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید. سپس كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و یكی از لایههای كیك را در قالب تمیز كیك قرار دهید. آنگاه موس شكلات را رویش بریزید و لایه بعدی كیك را روی موس قرار دهید.
اكنون موس كیك را در یخچال بگذارید تا موس كاملاً ببندد. حالا موس كیك را برای پذیرائی روی دیس زیبائی قرار دهید، رو و اطرافش را با كرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه با پركهای بادام بیارائید.