ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
قالب میان تهی را به قطر 21 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره، شكر، وانیلین و تخممرغها را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید.
آرد، بیكینگپودر و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر در همان كاسه بریزید. حالا همزن را روشن كنید و با سرعت كند همزن مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید.
سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید. اكنون كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و مایه فراهم كرده را در قالب بریزید.
قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، آن را از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود.
آنگاه قدری پودر شكر روی كیك بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید. میل كردن این كیك همراه با چای یا نوشیدنی دلخواهتان بسیار مطلوب و لذتبخش است.
یادآوری 1: برای چرب كردن قالب از اسپری روغن استفاده كنید.
یادآوری 2: بهتر است تخممرغ و شیر به دمای محیط برسد و بعد از آن استفاده كنید.