Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

کوکی با تزئین گل‌های بهاری

کوکی با تزئین گل‌های بهاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره 125 گرم

شکر 125 گرم

وانیلین یک‌هشتم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

آرد 250 گرم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

کره، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا مواد خمیر شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 4 میلی‌متر باز کنید .

با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اینک سینی را نیم ساعت در یخچال نگه دارید و بعد کوکی‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید،  ورویشان را با رویال آیسینگ و گل‌های دست ساختتان از کرم کره‌ای بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیانواع کوکیکوکی با رویال آیسینگکوکی با تزیین گلهای بهاری تعداد بازديد: 1641 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است