ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا مواد خمیر شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید .
با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اینک سینی را نیم ساعت در یخچال نگه دارید و بعد کوکیها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید، ورویشان را با رویال آیسینگ و گلهای دست ساختتان از کرم کرهای بیارائید.