آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
توتفرنگیها را همراه با شکر و آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
آنگاه حرارت را کم کنید و توتفرنگیها را به مدت 15 دقیقه بپزید.
سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
حالا قالب کمربندی را به قطر 21 سانتیمتر با سلفون بپوشانید.
اکنون خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر را به آن بیفزائید.
اینک شیر عسلی، کرم لیمو و پوست لیمو را افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه قدری از کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را با کیک اسفنجی خرد کرده بپوشانید.
سپس نیمی از توتفرنگیها را روی کیک بریزید و دوباره با قدری از کرم روی توتفرنگیها را بپوشانید.
به همین ترتیب کیک، توت فرنگیها و کرم را در قالب ریخته و رویش را صاف کنید.
اینک کیک یخچالی را دستکم 8 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
هنگام مصرف، کیک را با توتفرنگی، لیمو و برگ نعنا بیارائید.
روش تهیه کرم لیمو
برای تهیه کرم لیمو، یکچهارم پیمانه آبلیمو را همراه با یک قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت و یکدوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و 15 گرم کره به آن افزوده و مخلوط کنید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.