آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آب، دوغ، روغن و تخممرغها را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
آنگاه در کاسه دیگری مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط آب و دوغ را به آن بیفزائید و به کمک لیسک مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا مایه به دست آمده را در کپسولهای مافن بریزید به گونهای که دوسوم از حجم قالب را پر کند.
اکنون کاپکیکها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با کرم بیارائید.
روش تهیه کرم بادام زمینی: کره را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزمن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. سپس کره و بادام زمینی را بیفزائید و هم بزنید.