ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه چیز کیک پرتقال و قهوه
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و آن را در دو قالب کمربندی به قطر 18 سانتیمتر بريزيد و فشرده کنید. حالا قالبها را 20 دقیقه در يخچال نگه داريد.
آنگاه فیله پرتقال را همراه با شکر در ظرف مناسبي بريزيد و بجوشانید تا آب پرتقال كشيده شود. سپس آن را در قالب، روی بیسکویت بريزيد و در یخچال قرار دهید.
اكنون پنیر خامهای و شکر را اندکی با همزن برقی بزنید، قهوه را در آب جوش حل کنید و آن را به پنير بيفزائيد. حالا آب پرتقال را در كاسه مناسبی بريزيد، ژلاتین را رویش بپاشيد و آن را به روش بن ماری حل كنيد.
آنگاه محلول ژلاتين را به مایه پنيری افزوده و مخلوط نمائيد. سپس خامه را درون اين مايه بريزيد و هم بزنيد. اينك مایه به دست آمده را در قالب، روی فيلههای پرتقال بريزيد و چيز كيك را دست كم 6 ساعت در يخچال نگه داريد.
حالا سس پرتقال را روی چيزكيك بريزيد و آن را با خامه بيارائيد. برای تهیه سس پرتقال، همه مواد را با هم مخلوط كنيد و روی حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد تا اندكي غليظ شود.
آنگاه سس پرتقال را از روی حرارت برداريد و همينكه خنك شد، مصرف كنيد.