ماهنامه آشپزباشی-افسانه ظروفی
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی با کرم پنیر
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، نمک و بیکینگپودر را همراه با وانیل درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید.
حالا مایه بهدست آمده را در قالبهای کاپکیک دارای کپسولهای کاغذی بریزید بهگونهایکه دو سوم از حجم قالبها از مایه پر شود. اکنون کاپکیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره سیمی خنک کنید.
اینک روی کاپکیکها را با کرم پنیر بپوشانید و در صورت دلخواه با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
روش تهیه کرم پنیر: کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پنیر را بیفزائید و بعد پودر شکر را کمکم درون کرم بریزید و هم بزنید. سپس پوست لیمو را اضافه کنید. در صورت دلخواه میتوانید قدری رنگ سبز خوراکی به کرم بیفزائید.