آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :
روشتهیه
قالبهای مافین را با کرة آبکرده (50 گرم) چرب کنید و فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه شکر قهوهای و آناناس را با هم مخلوط سازید و آن را به مقدار مساوی در قالبها بریزید. سپس در وسط هریک از قالبها یک گلسه چری بگذارید. حالا کره و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و 2-3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مخلوط الک کردة مواد خشک و شیر را به طور یک در میان به مایه بیفزائید و هم بزنید. این مایة فراهم کرده را بین قالبها تقسیم کنید و کیکها را به مدت تقر یبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت، کیکها را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آنها ر ا روی پنجرة سیمی بر گردانید و بگذارید خنک شوند.
حالا مینی کیکهای آناناس را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
خواص آناناس
حتما شنیده اید که می گویند برای کسب انرژی بیشتر روزانه برای خود آب آناناس تهیه کنید و صبح زود میل کنید تا روز با نشاطی آغاز کنید. آناناس یک میوه استوایی است که در هر فروشگاهی در دسترس است. کولمبوس بعد از سفر به آمریکای جنوبی، آناناس را به اروپا برد و آناناس به عنوان میوه ای عجیب و غریب شناخته می شد، و تنها در ضیافت های مجلل سرو می شد.
در آمریکای مرکزی و جنوبی، آناناس نه تنها برای طعم شیرینش ارزشمند است، بلکه برای قرن ها از آن برای درمان مشکلات هاضمه و التهابی استفاده می شود.