آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
روش تهیه مایه پنیری
پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس نشاسته ذرت را روی این مایه الک کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 1سانتیمتر بریزید و کنار بگذارید.
روش تهیه کیک شکلاتی
شکر، تخممرغها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد روغن و شیر را کم کم افزوده و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را الک کنید و همراه با نمک و پوست پرتقال به مایه فراهم کرده بیفزائید و به شکل دورانی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا مایه به دست آمده را در قالب چربکرده و آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف کنید. سپس مایه پنیری را به شکل دلخواه روی مایه کیک پایپ کنید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.
اکنون کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.