Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 16:59

کـیک شکلاتی پنیری

کـیک  شکلاتی پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12-15 نفر

شکر دانه ریز  140 گرم

 تخم‌مرغ  3 عدد

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

روغن مایع  80 گرم (یک سوم پیمانه)

شیر  120میلی‌لیتر (حدود یک دوم پیمانه سرخالی)

آرد  200 گرم

بیکینگ‌پودر   1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو  30 گرم

نمک  یک پینچ

پوست پرتقال رنده کرده  1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم پنیری

پنیر خامه‌ای (به دمای محیط رسیده باشد) 300 گرم

شکر دانه ریز  50 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد

اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

نشاسته ذرت  30 گرم

روش‌تهیه

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا 

روش تهیه مایه پنیری

پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس نشاسته ذرت را روی این مایه الک کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 1سانتیمتر بریزید و کنار بگذارید.

روش تهیه کیک شکلاتی

شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد روغن و شیر را کم کم افزوده و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را الک کنید و همراه با نمک و پوست پرتقال به مایه فراهم کرده بیفزائید و به شکل دورانی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا مایه به دست آمده را در قالب چربکرده و آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف کنید. سپس مایه پنیری را به شکل دلخواه روی مایه کیک پایپ کنید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کیکچیز کیککیک پنیریآشپزباشیشور و شیرینکـیک شکلاتی پنیریکیکشکلاتی تعداد بازديد: 979 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است