Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

طرز تهیه كیك مرمری شكلاتی

طرز تهیه كیك مرمری شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت كیك مرمری شكلاتی

شكلات سفید 75 گرم

 

شكلات سیاه 75 گرم

 

كره‌ خرد كرده 175 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر ریز 175 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

بادام آسیاب كرده 75 گرم

 

آرد 125 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكلات سفید خرد كرده 50 گرم

 

شكلات سیاه خرد كرده 75 گرم

 

خامه‌ صبحانه 50 گرم

 

كره 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیاتی صفت

طرز تهیه كیك مرمری شكلاتی

جهت پخت كیك مرمری شكلاتی، فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب سازید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شكلات سفید و سیاه را در دو كاسه‌ جداگانه بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. حالا كره، وانیلین، و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زرده‌های تخم‌مرغ را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس بادام و یك قاشق سوپخوری از آرد را به این مایه اضافه كنید و هم بزنید. اكنون سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایه‌ فراهم كرده بیفزائید. اینك باقیمانده‌ آرد را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید و آن را نصف كنید.

حالا به یك قسمت شكلات سفید آبكرده و به قسمت دیگر، شكلات سیاه آبكرده بیفزائید. آن‌گاه با قاشق بستنی هر دو مایه را كنار هم در قالب بریزید و با خلال چوبی به شكل مرمری درآورید. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید.

همینكه كیك كاملا خنك شد، رو و اطراف آن را با كرم گاناش سیاه بپوشانید و با كرم گاناش سفید به شكل مرمری بیارائید.

روش تهیه‌ رویه‌ كیك: هر دو شكلات را به‌طور جداگانه با نیمی از خامه روی حرارت مستقیم و ملایم قرار دهید تا شكلات در خامه حل شود. سپس كره را به دو قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به یك ظرف بیفزائید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا كاملا خنك شود.

 

برچسب ها: کیکكيككيك شكلاتيطرز تهیه کیکكیك مرمری شكلاتیروش تهيه كيك مرمريآموزش كيك مرمريكيك مرمريمواد لازم كيك مرمريطرز تهیه کیک مرمریدرست کردن کیک مرمری تعداد بازديد: 2345 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است